SV 650 A

Suzuki SV650 A
SV 650 lanserades 1999 som en motorcykel byggd för att bland annat vara en rolig V-Twin. Snabbt blev modellen en populär modell, ett slags fenomen runt om i världen. Förutom att det var många som insåg att denna universella motorcykel var synnerligen väl lämpad för stadskörning, var det andra som upptäckte att modellen passade bra på tävlingsbanan också. Genom att höja prestandanivån ytterligare med de senaste av Suzuki-innovationer, sätter den senaste SV650A nu ribban ännu högre än tidigare. Nya SV650A är helt enkelt en drömmaskin för lite av varje.

Motorrad har testat Suzukis SV650A vid två olika tillfällen i olika konstellationer. SV650A blev inte oväntat bäst i test vid bägge tillfällen.

De oregelbundna tändintervallerna hos V-twinnen skapar ett unikt ”hjärtslagliknande” ljud och linjär kraftutveckling. Motorn har en bred potential. Kombinera detta kraftverk med SV650A:s slimmade design och låga vikt, och du har en körupplevelse med till synes oändliga möjligheter.

Suzuki V-twin motor är ett under av ingenjörskonst och superb mångsidighet. Även vid lägre varvtal erbjuder denna motor kraftfullt vridmoment som är lätt att hantera i kombination med ett djupt, robust läte. Öppna gasreglaget till halvfart, och kraften i motorn svarar linjärt och smidigt, men alltid till 100% under din kontroll. Slutligen, vid högre varvtal, kommer du få nöjet att smaka på V-twinnens dragstarka prestanda, även på högre växlar.

En smal kropp handlar inte bara om motorcykelns sadelhöjd. SV650A har en strömlinjeformad profil som i sin tur är ett resultat av ergonomiskt formade sidokåpor och optimerad sadelkonstruktion, som gör att du kan grensla motorcykeln med fötterna på marken bekvämt då du stannar och även enkelt manövrer från sida till sida kurva efter kurva.

Fackverksramen är tillverkad av lättviktsstål som möjliggör ett övergripande slimmat utseende medan skönheten hos den robusta V-twinnen tydligt synliggörs.

Med sin låga vikt på 197kilogram erbjuder SV650A manövrering och hantering som är ren och skär glädje. Fördelarna med att göra motorcykeln lätt är många saker – kvick acceleration, smidig hantering och större förtroende vid manövrering. Förare på alla nivåer kan njuta av obegränsat med skoj, oavsett om det handlar om att köra i staden eller på slingrande vägar.

Stora 290mm dubbla främre skivbromsar och 240mm bromsskiva bak ger otroliga bromsprestanda och kontroll. Kompakt och lätt, introducerar SV650 state-of-the-art ABS-teknik från Nissin, vilket gör det möjligt att ytterligare minska fordonsvikten utan att offra prestanda. ABS-styrenheten övervakar hjulens hastighet 50 gånger per varv och använder mer än 100 olika sensordatakriterier för att leverera en hög grad av bromsnings och stabiliseringskontroll.

Ju mer du kör SV650A, desto mer kommer du att älska det.

Ordinarie Pris: 67 900 kr


Finans kan ordnas förmånligt igenom Santander eller Wasa Kredit.
Varmt välkomna in till oss.
Passa på att provkör din drömhoj hos oss

Nyhetsbrev | Prenumerera på oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi ger dig exklusiva erbjudande, provkörningar & värdecheckar. Du får alla nyheter först in i din e-post. Vi ger dig dessutom förtur på provkörningar. Passa på att bli prenumerant idag.