ADDRESS 110

Suzuki ADDRESS (UK110NE) Ett val av fordon som säger lika mycket om din personlighet som vart du rör dig någonstans. En snygg, street-smart allrounder som är så mycket mer än ett pendlarfordon. Oväntat snabb acceleration och optimerad bränsleekonomi med ett stuvutrymme på 20,6 liter där det finns gott om plats för både hjälm och annat du behöver ha med dig. Den eleganta stadsdimensionen på motorcykeln gör varje åktur – oavsett om det är till skolan, till kontoret, eller för en shoppingtur – till ett rent nöje. Säljs som årsmodell 2016.

Det 113-kubiks kraftverket ger bra acceleration och bränsleeffektivitet. Här erbjuds en fantastisk kombination av prestanda och bränsleeffektivitet. Optimerad ventilvinkel och designen av insuget, i kombination med det intelligenta bränsleinsprutningssystemet, optimerad kamaxel och vipparmar gör inte Suzuki Adress till att bara vara stark och ekonomisk, utan även extremt tyst.

Stuva undan din integralhjälm, regnkläder och andra objekt i det rymliga 20,6 liter facket under sadeln, generöst utformat för extra rymd och bekvämlighet. Fram finns två förvaringsfack, vänster (600 ml) och höger (500 ml).

Specifikationer:

Motor Luftkyld SOHC, 1-cylindrig, 4-takt
Borr x Slag mm 51.0 x 55.2
Slagvolym (cm³)(cc) 113
Kompression 9.4:1
Bränslesystem Insprutning
Transmission Automat
Hjulbas mm 1260
Längd mm 1845
Bredd mm 665
Sitthöjd mm 755
Markfrigång mm 120
Fjädring fram Teleskopisk, oljedämpad
Fjädring bak Länktyp, oljedämpad
Broms fram Skivbroms
Broms bak Trumbroms
Däck fram 80/90-14 M/C 40P
Däck bak 90/90-14 M/C 46P
Tankvolym L 5.2
Vikt (körklar, fulltankad) 97kg

5år suzuki garanti.
Finans kan ordnas förmånligt igenom Santander eller Wasa Kredit.
Varmt välkomna in till oss.
Passa på att provkör din drömhoj hos oss.

 

Nyhetsbrev | Prenumerera på oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi ger dig exklusiva erbjudande, provkörningar & värdecheckar. Du får alla nyheter först in i din e-post. Vi ger dig dessutom förtur på provkörningar. Passa på att bli prenumerant idag.