Kawasaki

Kawasaki mc verkstad Linköping
MC Verkstad med garantivillkor och trygg service med kompetens
Vi servar Kawasaki motorcyklar och följer tillverkarens rekommendationer, har rätt utbildning och utrustning. Det innebär att vi kan serva både nya och begagnade Kawasaki motorcyklar, och stämpla serviceboken så att din garanti fortfarande gäller. mc-service-linkoping-kawasaki-z750-1

Vi på Automästarna är det gamla gänget med ett nytt företag, som erbjuder service, reparation och diagnostik för Kawasaki motorcyklar.

Vi är en komplett service verkstad för motorcyklar och har lång gedigen kunskap att serva Kawasaki. Mekanikerna har skruvat motorcyklar i över 20år, senaste tiden som Auktoriserad Triumph återförsäljare, vilket vi inte är idag men kompetensen är den samma.

Situationen har ändras lite grann och nu kan vi ta emot och serva alla märken, både nya och begagnade motorcyklar.

När det gäller nya Kawasaki motorcyklar som fortfarande har garanti tid kvar, så följer vi tillverkarens riktlinjer för att kunna utföra sercvicen enligt deras garantiföreskrifter. 

Det enda vi inte kan göra i dagsläget är garanti åtgärderna/(fabrikationsfel) på nya motorcyklar.

Du kontaktar oss enklast igenom telefon eller e-post:

Automästarna
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping

Telefon: 013 - 10 50 40
Boka eller fråga om offert här: Boka/Offert

Nyhetsbrev | Prenumerera på oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi ger dig exklusiva erbjudande, provkörningar & värdecheckar. Du får alla nyheter först in i din e-post. Vi ger dig dessutom förtur på provkörningar. Passa på att bli prenumerant idag.